Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner reageert op aantijgingen Jos Verstappen

Het gesprek van de dag in Oostenrijk is voorlopig een akkefietje tussen Jos Verstappen en Christian Horner. Verstappen haalde keihard uit naar Horner, die volgens de Nederlander een geplande demo in de weg wilde zitten. De Red Bull-teambaas reageert tijdens de persconferentie.

Horner Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De vrijdagochtend in Oostenrijk stond vooral in het teken van woorden van Jos Verstappen. De voormalig Formule 1-coureur zou in de RB8 uit 2012 deelnemen aan de Legends Parade, maar trok zich op het laatste moment terug. Volgens Verstappen wilde Christian Horner zijn deelname namelijk verhinderen en ervoor zorgen dat er geen camera's aanwezig waren als hij toch in de auto zou stappen. 

Verstappen zei het volgende tegenover Formule1.nl. "Hoe kinderachtig kan je zijn? Er zouden opnames gemaakt worden, bijvoorbeeld ook met een drone, maar Horner wilde niet dat ik gefilmd zou worden. Ik ben helemaal klaar met Horner. Het lijkt hier wel een kleuterschool. Ik had uiteindelijk wel mogen rijden, maar ik heb me teruggetrokken. Ik vind dit zó kinderachtig van Horner, maar ik denk dat het wel iets over hem zegt."

Horner reageert tijdens de persconferentie. "Ik ben ervan op de hoogte. De Legends Parade wordt georganiseerd door het circuit, dus er was geen veto van mijn kant. Ik ben er zeker van dat de Legends later in actie komen."

Maar hoe is de relatie tussen Horner en de familie Verstappen? "De relatie met Max is altijd erg goed en sterk geweest. Hij is een sleutelonderdeel van ons team, want hij is de coureur. Daar moet je een goede relatie mee hebben en ik heb in het verleden ook nooit problemen gehad met de vaders van coureurs. Wat voor problemen Jos ook heeft, ik kan daar niet echt op ingaan."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Marko Red Bull-adviseur verklaart stuklopen iconisch partnership