Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner reageert op vrijspraak na veelbesproken onderzoek

Op woensdag werd duidelijk dat Christian Horner werd vrijgesproken van vermeend grensoverschrijdend gedrag. Een dag later reageert hij daar voor het eerst op.

Horner Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na ruim drie weken kwam op woensdag het verlossende woord dat de aantijgingen van mogelijk grensoverschrijdend gedrag waren verworpen na grondig onderzoek. Een reactie van Christian Horner bleef uit, tot vandaag (donderdag).

"Ik ben vooral blij dat dit proces nu voorbij is. Ik kan er om logische redenen niet teveel over zeggen, maar we zijn hier nu aanwezig om ons vooral op de Grand Prix te richten en op het seizoen dat voor de deur staat, waarin we beide wereldtitels willen verdedigen", zo wordt Horner geciteerd door Sky Sports.

Gevraagd of dit daadwerkelijk het einde is van de kwestie, antwoordt Horner in algemeenheden: "Ik kan verder niet teveel zeggen. Een proces is gevolgd en afgerond", aldus Horner, die met de laatste vraag opnieuw in herhaling valt.

Baalt hij ervan dat de kwestie openbaar is gemaakt? "Ik ga er verder niks over zeggen, maar ik ben blij om met het team hier in Bahrein te zijn om ons te richten op het seizoen dat voor ons ligt."

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko houdt rekening met vervelende 'verrassing' voor Max in China