Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Horner: "Verstappen nam initiatief tot openbreken Red Bull-contract"

Max Verstappen verlengde samen met Red Bull onlangs zijn contract tot en met 2023. Terwijl de Formule 1 overspoeld werd met geruchten over een op handen zijnde overstap naar Mercedes, nam Verstappen zelf het initiatief tot het openbreken van het contract.

Verstappen Horner Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Uit de woorden van Red Bull-teambaas Christian Horner blijkt wel dat de geruchten over een overstap naar Mercedes uit de lucht waren gegrepen: "Het was voor ons geweldig dat Max Verstappen zelf naar ons toe kwam om het over zijn contract te hebben", zo wordt de Brit geciteerd tijdens een persevenement van Red Bull.

"Zijn initiatief om dat thema aan te snijden, was een blijk van vertrouwen aan het adres van Red Bull. Dat hij zich voor lange tijd aan ons wilde verbinden, geeft aan aan dat hij zich goed voelt in het team, ondanks de regelwijzigingen die eraan zitten te komen in de Formule 1."

Verstappen gaf zelf aan dat het fijn is dat de deal rond is, omdat het 'ongemakkelijke momenten' kan voorkomen. Horner beaamt dat van zijn kant: "Max kreeg voortdurend de vraag of hij naar Ferrari ging. Mercedes wellicht? Een nieuw contract haalt dat soort afleidingen bij hem weg, waardoor we ons gezamenlijk meer op het racen kunnen storten."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Wie o wie? Marko wijst Verstappens grootste concurrent aan voor GP Australië