Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Horner verwacht sterk weekend van Verstappen in Singapore

Red Bull-teambaas Christian Horner verwacht dat Max Verstappen in Singapore mee kan doen voor de zege. De Brit dicht Lewis Hamilton echter de favorietenrol toe.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd

De afgelopen vijf races hadden we een prima tempo. We zegevierden in Oostenrijk en Duitsland en pakten de pole in Hongarije. Het racetempo van Max in Monza, waar hij achteraan startte, was op een vrije baan net zo snel als dat van de leiders", aldus Horner ten overstaan van RacingNews365.

"Hopelijk trekken we deze lijn door in de resterende zeven races, waarbij sommige circuits ons beter liggen dan anderen. Toch denk ik dat Red Bull op ieder circuit sterk zal zijn."

De Grand Prix van Singapore lijkt op het lijf te zijn geschreven van de RB15 van Red Bull. Horner verwacht echter veel tegenstand van Mercedes: "Ze zijn in de afgelopen vijf jaar vaak voor ons geëindigd en daardoor zeker de favoriet. Lewis Hamilton presteert hier altijd goed, maar onze auto is competitief en ik hoop dat we met ze kunnen vechten."

"Vorig seizoen presteerden we hier goed en hopelijk nu nog beter. Max verkeert in absolute topvorm en heeft een goede eerste training achter de rug, maar dit is nog slechts het begin van een lang weekend.

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, met onder andere Tim Coronel, Joe van Burik en Jeroen van Inkel.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Singapore 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Singapore.

0 reacties