Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Nico Hulkenberg

Hulkenberg heeft goed nieuws voor Verstappen in 'titelstrijd' met Norris

Nico Hulkenberg vloog samen met titelkandidaten Max Verstappen en Lando Norris naar Bakoe. De Duitser kon lang met beide heren praten, maar heeft vooral goed nieuws voor zijn Nederlandse collega. Hulkenberg is namelijk van mening dat een vierde wereldtitel voor de Nederlander nog niet in gevaar komt.

Hulkenberg Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het was een mooi beeld vlak voor de start van het GP-weekend in Bakoe. Max Verstappen plaatste op zijn Instagram een foto uit zijn eigen vliegtuig, waarop ook Nico Hulkenberg en Lando Norris te zien waren. De drie heren vlogen samen richting Azerbeidzjan en spraken tijdens de vlucht over een hoop, waaronder de titelstrijd tussen Verstappen en Norris.

"Tuurlijk praten we. We zitten daar niet uren stil hoor!" aldus een lachende Hulkenberg tegenover onder meer RacingNews365, wanneer hij gevraagd wordt of er tijdens de vlucht ook over het kampioenschap is gesproken. "We praten over een hoop, maar het is altijd chill. Maar dat blijft privé. Maar je ziet dat zij een goede relatie hebben."

"Het is logisch (om samen te reizen, red.). We komen allemaal vanuit dezelfde plek en bundelen zodoende onze krachten door samen te reizen. Dat is gewoon makkelijk", zo vervolgt de Duitser.

De tekst gaat verder na de post.

Ander perspectief

Ondanks dat Hulkenberg niet wil praten over de gesprekken in het vliegtuig, wil de Duitser wel zijn licht laten schijnen op het kampioenschap. Hulkenberg bekijkt die titelstrijd vanuit een ander licht: "Ik heb natuurlijk alle races gezien, maar meer vanuit mijn eigen perspectief. Dus meer focus op de mensen waar wij mee vechten."

"Maar je kunt wel zeggen dat McLaren op dit moment de zaken heeft weten om te draaien. Zij zijn op dit moment de snelste auto op de grid en degene die iedereen wil verslaan. Maar Max heeft nog altijd een vrij comfortabele voorsprong qua punten. Dus ik denk dat het nog niet écht een titelgevecht is."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull