Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen blaakt van vertrouwen na testdagen: "Alles is positief"

Max Verstappen kende een uitstekende testdag in Bahrein. De Nederlander was de snelste man van de dag, maar verbindt daar niet al teveel conclusies aan.

Verstappen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Pirelli

De drie testdagen in Bahrein verliepen voor Red Bull uitstekend. Het team van Max Verstappen was snel, betrouwbaar en onder alle omstandigheden voorin te vinden. Uiteindelijk sloot Verstappen de testdagen als snelste af. Op beide dagen waarop hij reed, was de Nederlander de snelste man.

Na afloop van de derde testdag toonde Verstappen zich dan ook tevreden over de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. "We hebben gewoon ons programma gereden en ik heb wel een positief gevoel in de auto. De auto is wat voorspelbaarder en dat is fijn", zo vertelt hij op zijn eigen website.

Vol goede moed begint hij nu aan de verdere voorbereiding op het seizoen. "We hebben geen problemen gehad en we gaan hier weg zonder grote vraagtekens. De balans van de auto was prima. In een raceweekend kan het weer anders zijn en je weet niet wat de andere teams doen qua benzine, maar het gevoel was in ieder geval positief."

Positief, dat lijkt het toverwoord te zijn na afloop. Gevraagd of hij meer gerust aan het eerste raceweekend zal beginnen, is hij duidelijk. "Ik ben altijd rustig. Je kan alleen het beste uit jezelf halen en dan ligt het aan de auto waar je staat op de grid. Maar, tot nu toe is alles positief."

De Formule 1-fans moeten nog twee weken in spanning afwachten, want in het weekend van 26 tot en met 28 maart staat de Grand Prix van Bahrein op het programma.

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Wintertest 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking FIA en F1 willen actie ondernemen na noodkreet Verstappen