Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Romain Grosjean

IndyCar-kampioen haalt uit naar Grosjean: "Hij heeft een klap op z'n gezicht nodig!"

Romain Grosjean is op zijn beste dagen razendsnel, maar op zijn slechte dagen kan hij soms wat rare dingen doen. In de IndyCar-klasse zijn zijn collega's niet altijd even blij met hem.

Grosjean Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB Images

Romain Grosjean doet het goed in de ogen van de fans, maar zijn collega's in de IndyCar zijn niet altijd even blij met hem. Ook dit weekend weer niet, nu er op Road America wordt geracet. Regerend kampioen Will Power kwam de Fransman tegen in de training en werd in de weg gereden.

Tot overmaat van ramp crashte Power later op knullige wijze toen IndyCar-legende Scott Dixon pardoes tegen hem aan reed. Woedend was de Australiër, die ongevraagd even uithaalde naar Grosjean.

"Ik ben heel teleurgesteld, en Grosjean is een stuk stront, als je ziet wat hij deed in de vrije training! Hij heeft een klap op zijn gezicht nodig!"

Check hieronder de tirade van Power.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Gedecideerd over eigen toekomst: "Wolff weet dat ook"