Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Is dit het nieuwe F1-circuit van Vietnam?

De kans is groot dat de Formule 1 in 2020 afreist naar het Vietnamese Hanoi voor de eerste Grand Prix aldaar. De coureurs moeten in actie komen op een nieuw te bouwen stratencircuit. Momenteel circuleren er ​foto's op het internet van wat mogelijk de lay-out van het circuit is.

Mocht het inderdaad om het Formule 1-circuit van Vietnam gaan, dan mag er gerust gesteld worden dat het circuit is ontworpen naar hetzelfde principe als het circuit van Baku in Azerbeidzjan. Ondanks dat het een stratencircuit betreft moeten lange rechte stukken toch zorgen voor snelheid.

De verwachting is dat de Grand Prix van Vietnam per 2020 wordt toegevoegd aan de Formule 1-kalender en dat een officiële bekendmaking daarvan aanstaande is. Vietnam aasde al langere tijd op een Formule 1 Grand Prix, net als Nederland, Argentinië, de Verenigde Staten en tot voor kort ook Denemarken.

Bekijk hieronder de mogelijke lay-out van het circuit:

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes