Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Italiaanse media zien 'McLaren-muur' voor Verstappen: "De bal ligt op de stip"

De Italiaanse media maken zich op voor een heerlijke namiddag racen in Hongarije. Met twee McLarens vóór Max Verstappen zien ze mooi affiche. Dan moet Verstappen wel even die muur afbreken...

Norris Piastri Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"Er staat een ware McLaren-muur voor Max Verstappen", zo kopt de Corriere dello Sport op zondagmorgen. "Vandaag moet McLaren vol aan de bak om de Nederlander achter zich te houden, want Verstappen is gedreven. Dat bleek wel toen hij op zijn stuur sloeg nadat hem duidelijk was dat hij de poleposition was misgelopen."

"Oscar Piastri zal ook eindelijk eens willen winnen en dus gaan we een mooie strijd zien", aldus de publicatie, die geen woorden vuil maakt aan andere teams. "Het verschil met de drie coureurs en de anderen was nu eenmaal mega." 

Vooruit dan, nog een paar woorden voor Ferrari: "Bij de Scuderia is het telkens Carlos Sainz die sneller is dan Charles Leclerc. De Monegask draagt duidelijk de klapper van vrijdag nog met zich mee."

Wat de Corriere della Sera betreft ligt de bal op zondagmiddag bij McLaren. Of beter gezegd: 'op de stip': "Men weet dat ze het nu af moeten maken. Lando Norris zal dan ook zeker de druk voelen, met achter hem een gedreven teamgenoot en het is ook meer dan duidelijk dat de messen geslepen zijn tussen Lando en Max. Dat gezegd hebbende zagen we dat de Red Bull-upgrades Verstappen niet konden helpen."

"Leclerc zien we ondertussen pas op P6. Wat is er toch gebeurd met zijn magische ronden op zaterdag? Voor Ferrari moet het podium het doel zijn."

La Gazzetta dello Sport zoomde vooral in op de reacties van de coureurs en wat ze daaruit op dachten te kunnen maken: "Verstappen zat niet ver achter McLaren, mag gaf desondanks meerdere keren aan dat Red Bull te langzaam is."

"Norris ondertussen was niet heel uitbundig en rijdt in de rondte alsof het inmiddels heel normaal is om wederom de snelste te zijn. Bij Verstappen zagen we dus het omgekeerde. Hij staat derde en is heel ontevreden."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Hongarije 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull-Mercedes Red Bull onthult Wolff-blokkade na 'deal' met Mercedes