Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Jubilaris Alonso mist eerste dag GP-weekend Mexico

Fernando Alonso slaat de mediadag in Mexico over. De Spanjaard, die komend weekend zijn 400e race in de Formule 1 afwerkt, voelt zich niet lekker.

Alonso Baku FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Fernando Alonso verschijnt donderdag niet in de paddock in Mexico. Normaal gesproken zou de Aston Martin-coureur opdraven voor de mediadag, maar Alonso voelt zich niet lekker en blijft daarom achter in het hotel. Aston Martin meldt dat Alonso zich volledig focust op zijn herstel voor vrijdag, wanneer de vrije trainingen worden verreden.

Voor Alonso wordt het sowieso een speciaal weekend, want de tweevoudig wereldkampioen werkt zijn 400e race af in de koningsklasse van de autosport. Het is een mooi jubileum voor de ervaren Spanjaard, die overigens pas in de tweede vrije training voor het eerst in actie zou komen. Felipe Drugovich neemt als rookie de honneurs waar in de eerste vrije training. Als Alonso voldoende hersteld is, komt hij dus pas later op de vrijdag in actie.

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Jordan ziet rol Verstappen in vernietigende voorspelling over Norris