Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Viaplay

Kijk live de Formule 1-wintertest in Bahrein

Goed nieuws voor de Formule 1-fans: de drie testdagen in Bahrein zijn live op TV te volgen! Viaplay zendt alle drie de testdagen volledig live uit.

Verstappen Barcelona
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Veel fans kijken reikhalzend uit naar de eerste Formule 1-actie op TV. Nadat de testdagen in Barcelona achter 'gesloten' deuren plaatsvonden, kunnen de fans de laatste drie testdagen voordat het F1-seizoen van start gaat wél op TV kijken.

De teams en rijders komen op het Bahrain International Circuit drie opeenvolgende dagen in actie, te weten van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 maart. Max Verstappen en Lewis Hamilton gaan er een beter antwoord krijgen op de vraag of ze een winnende auto hebben.

In Nederland zendt Viaplay de drie testdagen live uit, inclusief live commentaar van het duo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Daarmee klinkt er een fris nieuw geluid door de woonkamers.

Kijk live de F1-wintertest en het volledige F1-seizoen met Viaplay

Dagelijks begint de F1-uitzending van Viaplay om 07:50 en gedurende de testdagen missen de fans geen seconde van de actie op de baan. De gebeurtenissen op de baan worden geanalyseerd door het team in de studio, waarin experts Tom Coronel, Giedo van der Garde en Christijan Albers elkaar de komende dagen afwisselen. Zij worden vergezeld door presentatrice Amber Brantsen.

Op het Bahrein International Circuit is een team van Viaplay, inclusief beide commentatoren en pitreporter Stephane Kox aanwezig. Laatstgenoemde zal tijdens de testdagen updates en interviews verzorgen vanuit de paddock.

Alles over Formule 1 op Viaplay en de scherpste aanbieding vind je hier.

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Spanje 2022