Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Viaplay

Kijk live de Formule 1-wintertest in Bahrein

Goed nieuws voor de Formule 1-fans: de drie testdagen in Bahrein zijn live op TV te volgen! Viaplay zendt alle drie de testdagen volledig live uit.

Verstappen Barcelona
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Veel fans kijken reikhalzend uit naar de eerste Formule 1-actie op TV. Nadat de testdagen in Barcelona achter 'gesloten' deuren plaatsvonden, kunnen de fans de laatste drie testdagen voordat het F1-seizoen van start gaat wél op TV kijken.

De teams en rijders komen op het Bahrain International Circuit drie opeenvolgende dagen in actie, te weten van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 maart. Max Verstappen en Lewis Hamilton gaan er een beter antwoord krijgen op de vraag of ze een winnende auto hebben.

In Nederland zendt Viaplay de drie testdagen live uit, inclusief live commentaar van het duo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Daarmee klinkt er een fris nieuw geluid door de woonkamers.

Kijk live de F1-wintertest en het volledige F1-seizoen met Viaplay

Dagelijks begint de F1-uitzending van Viaplay om 07:50 en gedurende de testdagen missen de fans geen seconde van de actie op de baan. De gebeurtenissen op de baan worden geanalyseerd door het team in de studio, waarin experts Tom Coronel, Giedo van der Garde en Christijan Albers elkaar de komende dagen afwisselen. Zij worden vergezeld door presentatrice Amber Brantsen.

Op het Bahrein International Circuit is een team van Viaplay, inclusief beide commentatoren en pitreporter Stephane Kox aanwezig. Laatstgenoemde zal tijdens de testdagen updates en interviews verzorgen vanuit de paddock.

Alles over Formule 1 op Viaplay en de scherpste aanbieding vind je hier.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Analyse Vrees Verstappen komt uit: wat betekent het vertrek van Marshall voor Red Bull?