Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2024

KNMI kondigt code geel af voor omgeving Zandvoort

Het KNMI heeft een officiële weerswaarschuwing afgegeven voor de vrijdag in Zandvoort. De Formule 1 kan tussen 09:00 uur en 15:00 uur op windstoten van 80 tot 85 kilometer per uur rekenen.

Zandvoort Dutch flag
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Een nieuw hoofdstuk in het onstuimige weerbericht voor de Grand Prix van Nederland op Circuit Zandvoort: het KNMI heeft code geel afgegeven voor Noord-Holland en de kustgebieden op vrijdag. Tussen 09:00 uur en 15:00 uur krijgt het circuit en de omgeving te maken met windstoten van 80 tot 85 kilometer per uur. 

Dat zou impact kunnen hebben op de eerste en tweede vrije training, die respectievelijk om 12:30 uur en 16:00 uur beginnen. De Formule 1-bolides zijn erg vatbaar voor de wind, waardoor er wellicht minder gereden zal worden. De coureurs spraken ook al zo hun zorgen uit over de voorspelde wind. Zo stelde Lando Norris dat het tot 'gevaarlijke' situaties kon leiden.

De organisatie maakt zich minder zorgen. Directeur Robert van Overdijk zei het volgende tegen NU.nl: "We staan in contact met de FIA. Er bestaat kans dat door dit weer teams minder gaan rijden in de vrije trainingen op vrijdag. Verder zijn er momenteel geen zorgen voor het publiek."

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan