Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniil Kvyat

Kvyat verwacht een zwaar weekend, maar ziet kansen voor Toro Rosso-Honda

Daniil Kvyat reed een ijzersterke race in Groot-Brittannië, maar durft niet helemaal in te schatten wat die goede performance in de race werkelijk waard was. Dat betekent echter ook dat hij niet kan uitsluiten dat hij komend weekend wéér goed voor de dag kan komen.

Kvyat Oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Na een moeizaam begin van het weekend maakte Daniil Kvyat op Silverstone alles in de race weer goed. Hij rukte van P17 op de startgrid op naar de negende plaats. Een goed resultaat door goed presteren van de auto. De Rus hoopt op meer van hetzelfde, maar weet niet zeker of dat er ook in zit.

"Het is nog te vroeg om te stellen dat de Grand Prix van Groot-Brittannië een opwaartse lijn aankondigde. Op dit moment lijken we het ene weekend namelijk wat sterker dan het andere. Daarom verwacht ik niet dat het weekend in Duitsland makkelijk wordt, maar we zullen ons best doen om punten te scoren."

"De Grand Prix van Duitsland kán goed zijn voor ons, ook al is het middenveld zeer aan elkaar gewaagd. Als we iets willen presteren, moeten we overal bovenop zitten en mogen we geen enkel steekje laten vallen."

Kvyat zal mogelijk wat roestig beginnen aan het weekend in Duitsland, aangezien hij voor het laatst in 2016 acte de présence gaf op de Hockenheimring. In 2018 greep hij immers naast een zitje in de Formule 1 en in 2017 werd de race niet verreden.

Voorspelgame spanje versie RD

Wie wint de GP van Duitsland 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verstappen flirt met IMSA "Paar keer over gesproken"