Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Laatste weerbericht: wind zwaarste tegenstander GP Bahrein

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 de actuele weersverwachting voor de Grand Prix van Bahrein. De buienkans is afgenomen, de dreiging van woestijnzand ligt nu op de loer.

Gasly Bahrein 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De wind speelt zondagavond een hoofdrol bij de finale van de GP van Bahrein. Door de stevige wind stuift woestijnzand over het circuit, waardoor de grip minder wordt. Voor regen hoeven de coureurs niet te vrezen. In tegenstelling tot eerder in het F1-weekend is de kans op buien zeer klein.

Max Verstappen kan zijn stuurmanskunsten zondagavond goed gebruiken. Dit keer maakt niet regen, maar stuivend woestijnzand de baan een glad. Tijdens de finale van de GP van Bahrein waait er namelijk een krachtige zuidoostenwind (6 Bft.). Ook bestaat er een kans op windstoten tot 65 km/uur.

			© Weeronline
	© Weeronline

De wind komt precies uit de verkeerde richting. Ten zuidoosten van het circuit ligt namelijk een dor en zandrijk woestijngebied. De wind heeft vrij spel en kan makkelijk woestijnzand oppikken en naar de baan blazen.

Tijdens de race is het 24-26 graden, maar door de vochtige lucht voelt het klam aan. Hoogstwaarschijnlijk blijft het droog.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"