Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2022

Laatste weerupdate Formule 1 GP Verenigde Staten 2022

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 de laatste weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten.

USA GP flag
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De staat Texas staat bekend om de overwegend warme omstandigheden en ook tijdens de GP van Amerika is dat het geval. Tijdens de start van de race ligt de temperatuur op ruim 30 graden. Er is een afwisseling van wolken en zonnige perioden en het blijft de hele race droog. De hoge zonkracht in combinatie met het warme weer zorgen ervoor dat de temperatuur van het asfalt flink kan oplopen.

Tijdens de race heeft Austin te maken met een stevige zuidenwind en de windkracht neemt gedurende de dag verder toe naar vrij krachtig, windkracht 5. De wind kan daarbij soms vlagerig uitpakken. Dit kan mogelijk enige hinder voor de coureurs veroorzaken.

			© WeerOnline
	© WeerOnline

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Verenigde Staten 2022 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen