Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Lawson benijdt Verstappen: "Best cool als je daarom gehaat wordt"

Liam Lawson kijkt als Red Bull-protegé best een beetje op tegen Max Verstappen. De Nederlander verkeert immers in de positie waar ook de Nieuw-Zeelander ooit in wil verkeren, óók als dat gepaard gaat met vervelende randzaken.

Verstappen Lawson Spain 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het mag duidelijk zijn dat er momenteel geen maat staat op Max Verstappen in de Formule 1. Zijn dominantie kende een ongekend hoogtepunt in 2023, toen hij meer overwinningen pakte dan ieder ander ooit gelukt is in de koningsklasse van de autosport. Het maakt dat Verstappen weleens gehaat wordt. Hij zou immers, dat is althans de gedachte van die criticasters, de F1 saai maken.

Red Bull-reservecoureur Liam Lawson merkt op hoe Verstappen daar mee omgaat en het nodigt hem er toe uit te stellen dat hij best om dezelfde reden gehaat zou willen worden: "Het is in mijn ogen duidelijk dat hij niet te veel inzit over wat mensen van hem denken", zo wordt Lawson geciteerd door talkSPORT.

"Ik denk dat het best lekker is als je gehaat wordt om het feit dat je zo veel wint", zo vervolgt hij met een knipoog. "Hij maakt zich er niet druk om. Hij wordt aan de andere kant bovendien gesteund door een enorme schare fans, dus op dat vlak hóéft hij zich ook geen zorgen te maken."

"Max is één van de mentaal sterkste coureurs op de grid, misschien wel dé sterkste. Hij is werkelijk helemaal nergens echt van onder de indruk."

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024