Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Adrian Newey

Manager Newey bevestigt deal met Red Bull over toekomstplannen

Adrian Newey lijkt na zijn vertrek bij Red Bull hard op weg naar Aston Martin. Een aankondiging bleef echter nog uit, mede door een gesloten deal met Red Bull, bevestigt Eddie Jordan, de manager van Newey.

Adrian Newey
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Hoe zien de toekomstplannen van topontwerper Adrian Newey eruit? Het is de afgelopen tijd een veelgestelde vraag. De Brit trekt eind dit jaar de deur achter zich dicht bij Red Bull en wordt in verband gebracht met een overstap naar Aston Martin. Feit is echter dat een aankondiging uitbleef, mede door een deal met Red Bull. Eddie Jordan, de manager van Newey, bevestigt namelijk dat kamp Newey nog niets mag delen over de toekomstplannen.

"Naar mijn weten heeft Adrian de tijd en de zomer van zijn leven", vertelt Jordan in de podcast Formula for Success. "Hij werkt nog steeds met Red Bull aan de RB17, de hypercar, en is daar dolgelukkig mee. Hij vindt het fantastisch en heeft inderdaad eerder auto's gebouwd. Ik durf te zeggen dat dat iets is waar hij aan blijft denken. Op dit moment wil hij echter van de zomer genieten, zoals hij als student op de universiteit ook heeft gedaan. Hij wil vrij zijn en stuurt met zijn vrouw Amanda berichtjes over het weggaan met de honden, de auto's en de zuidkust van Groot-Brittannië als het weer niet verschrikkelijk is."

Jordan voert de druk op een beslissing dan ook niet op, óók door een gemaakte afspraak met Red Bull. "De realiteit is dat hij de tijd krijgt om een beslissing te nemen en als er iets te zeggen valt, zal hij dat doen. En als hij niet iets gaat zeggen, zal ik het doen, maar ik denk dat hij naar buiten treedt. Het zal altijd zijn beslissing zijn. Zelfs als ik het zou weten, zou ik het nu tegen niemand vertellen. Er ligt namelijk een deal met Red Bull die we moeten respecteren. Dat gaat over het delen van toekomstplannen, zal worden nageleefd en 100% gerespecteerd worden."

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan