Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko komt met verrassende reactie op Aston Martin-geruchten Verstappen

Aston Martin gaf aan dat de deur openstaat voor Max Verstappen na de aankondiging van Adrian Newey. Helmut Marko komt met een verrassende reactie op de geruchten.

Verstappen Marko Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Aston Martin heeft een grote slag geslagen met Adrian Newey, waarna er ook geruchten over Max Verstappen op gang kwamen. Zou de Nederlander het voorbeeld van Newey volgen en binnenkort overstappen? Verstappen sloot het zelf niet bij voorbaat uit en ook Helmut Marko komt met een zeer verrassende reactie.

"Max rijdt waar hij kan winnen", vertelt Marko tegenover Kleine Zeitung. "Aston Martin heeft de modernste fabriek, de nieuwe windtunnel is volgend jaar in gebruik en daar komen Honda-motoren bij. Alles past eigenlijk. En als je naar de geschiedenis kijkt, is het duidelijk dat overal waar Newey heeft gewerkt, er een opwaartse trend zichtbaar was. Ik zie niet in waarom dat bij Aston Martin anders zou moeten zijn."

Een overstap is nu echter nog niet aan de orde, stelt Marko. "Max weet dat hij bij ons ook titels kan winnen als we het huidige seizoen doorkomen. Dat is ook een absolute must. Adrian Newey kan pas op 1 maart 2025 beginnen, wat relatief laat is. Het hele team van Aston Martin moet eerst ingewerkt worden."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull