Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko slaakt een diepe zucht: "Verstappen is zó speciaal"

Helmut Marko komt na de Grand Prix van de Verenigde Staten superlatieven tekort om zijn Red Bull-stercoureur Max Verstappen te roemen. Hij legt uit wat hem zo speciaal maakt en heeft terloops een behoorlijk ontnuchterende boodschap voor de rivalen van Verstappen.

Marko Verstappen US GP
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Max Verstappen liet tijdens de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten weer eens zien over stalen zenuwen te beschikken. De Nederlander knokte zich terug, nadat de overwinning door een mislukte pitstop een stuk verder weg leek.

Helmut Marko is lovend over hoe Verstappen zich rustig wist te houden, wel qua rijgedrag in ieder geval. "Hij zat op de limiet, maar wist toch zijn banden goed te houden. Daardoor gleed aan het einde van de race Hamilton meer dan Verstappen", aldus Marko tegenover Viaplay.

Marko slaakt een diepe zucht: "Hij is zó speciaal." En dat gezegd hebbende zet Marko de concurrentie alvast op scherp voor de eerstvolgende paar jaren: "Dat is waarom we denken dat hij alleen nog maar beter zal worden."

Bekijk het video-interview met Marko hieronder.

Ook interessant:

Briljante Verstappen boezemt concurrentie angst in

Wat betekenen de voorbije weken? Staan we aan de vooravond van een dominant Verstappen-tijdperk? Jij gaf jouw mening daarover al, nu ons podcastpanel nog. Take it away Ruud, Tom en Joris!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Verenigde Staten 2022 RN365 Nieuwsdossier

10 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen