Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko zet statement Verstappen om in positieve boodschap

De taakstraf voor Max Verstappen was het gespreksonderwerp in Singapore. De Nederlander gaf later een signaal af door kort te antwoorden in de persconferenties en Helmut Marko zet dat statement om in een positieve boodschap.

Verstappen Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen kreeg de schijnwerpers op zich gericht tijdens het Grand Prix-weekend in Singapore. De 26-jarige Nederlander nam tijdens de persconferentie op donderdag het woord 'fucked' in de mond en moest dat bekopen met een taakstraf van de FIA. Wat volgde was een opvallend schouwspel, waarin Verstappen weigerde lange antwoorden te geven tijdens de resterende persconferenties. 

Sterker nog, Verstappen organiseerde buiten en in de Red Bull-hospitality zijn eigen mediasessies, om zo een signaal af te geven aan de FIA. De wereldkampioen kon op veel steunbetuigingen rekenen, zo ook van Red Bull-adviseur Helmut Marko. De Oostenrijker zet het statement van Verstappen om in een positieve boodschap.

"Max staat voor zijn waarden", vertelt Marko tegenover F1-Insider. "Hij kan het niet zomaar negeren als hij zich oneerlijk behandeld voelt en het uit. Het kan ook geïnterpreteerd worden als een positieve invloed op jongeren. Sta altijd achter je waarden, zou de boodschap kunnen zijn."

Scoort Ajax of Besiktas tijdens de wedstrijd? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Opnieuw gevoelige tik voor Red Bull: Hoofdstrateeg kiest voor concurrent