Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko ziet stormachtige ontwikkeling Verstappen: 'Enkel Hamilton kon dat eerder zo'

Niet voor het eerst keek Helmut Marko van Red Bull vol bewondering naar het optreden van Max Verstappen. Hij kan alleen maar concluderen dat zijn oogappel ook dit seizoen weer nóg beter is geworden. Maar waar zit hem dat in?

Verstappen Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen stuurde zijn Red Bull RB19 naar de overwinning in de Formule 1 Grand Prix van Japan en dat resultaat was voldoende om de constructeurstitel veilig te stellen. De rol van Max Verstappen daarin is onmiskenbaar, want hij lijkt welhaast in zijn eentje genoeg punten te kunnen behalen om alle andere teams voor de te blijven.

Daarom wordt Helmut Marko door de Duitse tak van Sky dan ook gevraagd of en hoe Max Verstappen ook dit seizoen weer beter is geworden: "Hij is qua pure snelheid beter geworden en ogenschijnlijk schudt hij zijn prestaties met het grootste gemak uit zijn mouw. Dat is echt ongelooflijk."

"Bovendien denk ik dat hij gaandeweg ook de beste is geworden in het managen van zijn banden. Hij rijdt scherp en snel, maar behoudt daarbij wel de volledige controle. Ik denk dat voor hem enkel misschien Lewis Hamilton daar in diezelfde mate in slaagde."

Ook interessant:

Sublieme Verstappen laat stoeltje Perez nog meer wankelen

Hieperdepiep! Red Bull pakte de wereldtitel voor teams in de Formule 1. Hulde aan Max Verstappen en Sergio Perez! Of toch vooral aan Verstappen, Ruud Dimmers, Tom Coronel en Joris Mosterdijk?

Formule 1 GP Japan 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Christian Horner Geeft fout Red Bull toe: "Maar Verstappen was fenomenaal"