Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen was ziekjes tijdens GP Maleisië

Max Verstappen won onder zware condities de Grand Prix van Maleisië. Na afloop was direct zichtbaar dat de normaal altijd fitte Max het wat moeilijk had. De reden daarvoor is dat de Nederlander zichzelf de afgelopen dagen niet fit voelde.

Voormalig F1-coureur Giedo van der Garde liet aan RTL Boulevard weten dat de Nederlander wat grieperig was. Volgens Max had hij last van een flinke verkoudheid. "Nou, ik ben al de hele week ziek. Verkouden, misschien door de airco. Feestvieren gaat hem niet worden. In Tokio ga ik eerst even lekker slapen," liet Verstappen aan de Telegraaf weten. Het 'afbreken' van het vliegtuig onderweg naar Japan zal het gisteren dan toch niet meer geworden zijn.

Max Verstappen geniet wel volop van zijn zege. Na een dramatisch seizoen is het een prachtige beloning voor alle pech. " Na alle teleurstellingen is deze zege extra mooi, supermooi zelfs. Vorig jaar in Barcelona kwam er ook wat geluk bij kijken. Toen was ik niet de snelste, maar deze keer wel. Dat voelt beter, eerlijk gezegd."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'