Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

McLaren drukt geruchten de kop in: "Geen breuk tussen ons en Alonso"

Na afloop van het vorigeseizoen hing Fernando Alonso zijn Formule 1-racehandschoenen aan de wilgen, nadat hij zijn laatste periode bij McLaren zonder successen had afgesloten. De Spanjaard bleef echter na zijn vertrek uit de Formule 1 nog wel verbonden aan het team. Toch staken er de laatste tijd geruchten op dat hij de banden met het Engelse team zou hebben verbroken. Iets wat McLaren stellig ontkent.

Fernando Alonso Bahrein 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

Na het Indy 500-debacle afgelopen mei, waar Fernando Alonso zich in een McLaren-bolide niet wist te kwalificeren voor de wereldberoemde race, gingen er steeds meer geruchten op dat Alonso en McLaren niet meer aan elkaars zijde verder zouden gaan. Iets wat door het Engelse team stellig wordt ontkend.

"De relatie tussen McLaren en Fernando Alonso is de laatste maanden onveranderd gebleven. De geruchten dat we ieder een andere kant op zouden gaan, zijn incorrect. Fernando staat nog steeds onder contract bij McLaren en is eveneens nog steeds McLaren-ambassadeur", zo liet McLaren aan onder andere RacingNews365 weten.

Forbidden

Weddenschappen Fernando Alonso

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken