Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

Medewerker McLaren naar het ziekenhuis na brand in hospitality

Het team van McLaren heeft een update gegeven na de brand eerder op deze zaterdag in Barcelona. Daarin meldt het team uit Woking dat een medewerker uit voorzorg naar het ziekenhuis is gebracht.

Een brand bij McLaren zorgde vlak voor de derde vrije training voor de Grand Prix van Spanje voor veel consternatie in de paddock. De hospitality van het team uit Woking stond namelijk in brand. Het team van McLaren heeft inmiddels een update gedeeld.

"Zaterdagochtend werd er een brand ontdekt in onze Team Hub. Al het personeel en alle gasten werden geëvacueerd en de hulpdiensten van het circuit waren binnen enkele minuten ter plaatse. De hulpdiensten van het circuit en de lokale brandweer hebben de brand inmiddels geblust", zo begint het statement.

"Eén McLaren-teamlid is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht en al het McLaren-personeel en de gasten zijn opgevangen. We willen alle marshals en hulpdiensten bedanken voor hun snelle en professionele reactie. We willen ook graag de Formule 1, de FIA en onze concurrenten bedanken die hebben aangeboden om ons team en onze gasten dit weekend te helpen", zo sluit McLaren af.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Spanje 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Praat mee!

Viaplay
x
Spoiler-alert Vader Perez deelt waanzinnige 'spoiler' over F1-toekomst zoon Sergio