Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Mercedes en Williams kondigen nieuwe megadeal aan

Mercedes en Williams zullen nog lang samen blijven werken. Tot en met 2030 zal Mercedes motoren blijven leveren aan Williams.

Albon Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Dat kondigden de twee partijen deze maandag aan. Mercedes levert al ruim tien jaar motoren aan Williams. Het contract liep tot en met 2025, maar is nu verlengd tot en met 2030.

Sinds het hybride tijdperk in 2014 begon, is Mercedes de motorleverancier van Williams. Dat legde het team zeker in de eerste jaren van het nieuwe tijdperk geen windeieren, want het iconische team was een van de beteren achter het almachtige Mercedes. Dat had men vooral aan de motor te danken.

In 2026 volgt de volgende generatie motoren en Williams, dat zelf aan een voorzichtige opmars bezig is, heeft er dus vertrouwen in dat Mercedes ook in 2026 weer met een geweldige, betrouwbare krachtbron zal komen.

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl