Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

'Mercedes gaat Verstappen recordcontract aanbieden'

Mercedes scoort momenteel niet op het asfalt, maar wil daarbuiten wel een mega slag slaan. De Duitse renstal gaat 'all-in' in een poging om Max Verstappen binnen te hengelen. De Nederlander moet de autogigant nieuwe successen bezorgen.

Verstappen pole china 2024
Gerucht
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen wint race na race bij Red Bull, maar de grote vraag is of de Nederlander zijn tot en met eind 2028 lopende contract wel gaat uitdienen. Het rommelt binnen het team en zorgen over de toekomstige F1-motoren van Red Bull PowerTrains zijn aanwezig.

Mercedes maakt dankbaar gebruik van de interne onrust rondom Christian Horner, Helmut Marko én een aanstaand lijkend vertrek van topontwerper Adrian Newey bij Red Bull. Mercedes-teambaas Toto Wolff wil Verstappen als opvolger van Lewis Hamilton binnenhalen.

Na weken van geruchten lijkt het moment daar dan ook definitief aangebroken te zijn waarop de beide kampen met elkaar in gesprek gaan in de dagen rond de GP van Miami. Volgens OE24 en F1-insider zal Mercedes een astronomisch bedrag overhebben voor Verstappen van liefst € 150 miljoen per jaar, inclusief bonussen. Daarnaast kan de Nederlander een langlopend contract inclusief ambassadeursrol bij Mercedes tekenen.

Een overstap van Helmut Marko, die een zeer goede relatie met Verstappen heeft, wordt daarbij niet uitgesloten.

Praat mee!

Viaplay
x
Dubbele uitdaging Voor Verstappen niet één maar twee races op het programma