Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes geeft duidelijk signaal af over comeback Hamilton

Het heeft er alle schijn van dat Lewis Hamilton ook dit jaar gewoon aan de start staat van het Formule 1-seizoen. De Brit is angstvallig stil de afgelopen weken sinds hij de titel aan Max Verstappen moest laten, maar zijn team hint op een comeback.

Lewis Hamilton met pensioen? Het zal toch niet? Velen vroegen het zich af, nadat de zevenvoudig kampioen afgelopen december een harde tik te verwerken kreeg in Abu Dhabi. Hij verloor in de laatste ronde van de laatste race de wereldtitel aan Max Verstappen. Dat gebeurde op controversiële wijze, waarna de Brit weken lang niet van zich heeft laten horen.

Mercedes hint naar comeback

Zijn team laat nu doorschemeren dat Hamilton echt wel terug zal keren om alsnog een gooi te doen naar de achtste wereldtitel. Tot op de dag van vandaag is dat iets wat nog niemand heeft gepresteerd in de wereld der Formule 1. In een Tweet toont Mercedes zondagmiddag een foto van Sir Lewis Hamilton, waarbij de begeleidende tekst eigenlijk genoeg zegt. "Tegenslag zorgt ervoor dat sommige breken, maar anderen juist records breken", zo luidt het bijschrijft. Daarmee lijkt men te doelen op een comeback van Lewis, die getergder dan ooit op jacht zal gaan naar zijn achtste wereldtitel.

1477594919233626113

Adversity causes some to break; others to break records. pic.twitter.com/KVTf6iXKma — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) January 2, 2022

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi