Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Mercedes-teambaas baart opzien met keihard radiobericht over strijd Verstappen en Norris

Na afloop van de Grand Prix van de Verenigde Staten ging het natuurlijk voornamelijk over het incident tussen Lando Norris en Max Verstappen. Ook bij Mercedes werd het moment besproken en teambaas Toto Wolff had richting George Russell een vrij aparte reactie in petto.

Wolff Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Wie was de schuldige voor de aanvaring tussen Max Verstappen en Lando Norris. Daar lijkt geen eenduidig antwoord voor te zijn, want de meningen lopen flink uiteen. Ook vlak na het vallen van de vlag werd de situatie besproken over de boordradio van Mercedes. 

George Russell vroeg namelijk zich iets af: "Heeft Verstappen een straf gekregen voor bocht één?" Daarop kreeg de Brit een reactie van zijn teambaas, Toto Wolff: "Nee, hij heeft geen penalty gekregen en aan het einde kreeg Lando een straf nadat hij van de baan werd gedrukt aan de buitenkant. Ik gok dat het een beetje een vorm van klassenjustitie is."

Een vrij bijzondere reactie, waar Wolff naar gevraagd werd tijdens de mediasessies. Tegenover onder meer RacingNews365 wil hij niet op de situatie reageren: "Ik wil geen commentaar geven op de situatie van Max en Lando, want het is niet mijn race. Zak (Brown) en Andrea (Stella) zullen daar wel naar gaan kijken."

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Mercedes teambaas baart opzien met keihard radiobericht over strijd Verstappen en Norris