Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Mercedes

Mercedes toont eerste beelden van 'nieuwe' 2022-bolide

Mercedes is het nieuwe jaar begonnen met het delen van een teaser van haar nieuwste bolide. Met de W13 hoopt men de negende constructeurstitel op rij te winnen.

Dit seizoen zien we radicaal andere Formule 1-auto's terug op het asfalt. Doordat het technische regelboek flink op de schop is gegaan, zullen de wagens er anders uitzien dan we gewend zijn.

Het Mercedes Formule 1-team deelde op nieuwjaarsdag alvast een kiekje van de 'nieuwe' Formule 1-bolide, die hieronder is te zien. Daarna hebben we zelf even de helderheid verhoogd. Gebruik de pijltjes om te switchen tussen de afbeeldingen.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Een showmodel?

Men vermoedde al snel dat het simpelweg een foto was van een eerdere gefotoshopte versie van de wagen gedeeld door de Formule 1, die vervolgens hier en daar wat bewerkt was, maar later doken er andere beelden op waaruit duidelijk wordt dat het wel degelijk een 'echte' auto is.

Het Mercedes-logo is echter wel pas tevoorschijn gekomen nadat er een computer aan te pas kwam. Op de beelden hieronder is te zien hoe het origineel eruit ziet. Het lijkt een showmodel te zijn van een 2022-bolide. Dat er met dit chassis uiteindelijk geracet wordt, lijkt zeer onwaarschijnlijk.

Video: Dit zijn de 5 duurste Formule 1-bolides ooit!

Benieuwd naar de duurste Formule 1-bolides die ooit bij een veilig zijn verkocht? En natuurlijk naar de enorme prijzen die hieraan zitten gebonden? Check dan de video hieronder!

4 reacties

x
Breaking Red Bull-kopstuk stapt over naar Aston Martin