Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
NASCAR

NASCAR-coureur krijgt forse boete na massale vechtpartij

Ricky Stenhouse Jr. is zwaar gestraft door de NASCAR voor zijn gevecht met Kyle Busch in North Wilesboro. Het was niet zomaar een gevecht, er ontstond een massale vechtpartij tussen beide teams.

Vechtpartij NASCAR
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Youtube

Afgelopen weekend sloegen de stoppen flink door in de NASCAR. Net op het moment dat Joey Logano zijn overwinning aan het vieren was, waren Ricky Stenhouse Jr. en Kyle Busch betrokken bij een woordenwisseling na een incident in ronde twee, waarbij Busch Stenhouse in de muur en uit de race had gekieperd. Woedend wachtte Stenhouse de tweevoudig kampioen na de race op, waar hij Busch na een discussie een klap verkocht voordat er een vechtpartij uitbrak.

Nu heeft NASCAR Ricky Stenhouse Jr. een boete opgelegd van 75.000 dollar voor zijn gevecht met Busch tijdens de All-Star race. Daarnaast is zijn vader Richard Stenhouse Sr. voor onbepaalde tijd geschorst en monteur Clint Myrick heeft een schorsing van acht races gekregen. Motortuner Keith Matthews wordt voor vier races geschorst. Er zijn geen straffen voor Busch of iemand van zijn team.

Klik hier voor de beelden van het gevecht.

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op twee tickets!

ABONNEER & WIN

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen-regel FIA past omstreden regel aan in officiële reglementen