Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Netflix maakt releasedatum seizoen vier bekend

Formule 1-fans van over de hele wereld zullen er al lang naar uitkijken: seizoen vier van de Netflix-hitserie Drive to Survive. We weten nu in ieder geval wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn.

Verstappen netflix serie
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Netflix

Seizoen vier van de Netflix Formule 1-documentaire Drive to Survive komt eraan. Net als in voorgaande jaren wordt het nieuwe seizoen vlak voor de eerste Grand Prix van het jaar beschikbaar gesteld. Dat betekent in dit geval dat liefhebbers van over de hele wereld vanaf 11 maart af kunnen stemmen op Netflix.

Natuurlijk wordt de kijkers ook in het nieuwe seizoen een uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1-gegund. Uiteraard staat de felle strijd tussen Mercedes en Red Bull en daarmee ook tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton gedurende 2021 centraal in het nieuwe seizoen.

Ook interessant:

Niemand wil de teamgenoot van Verstappen zijn

Een nieuwe RacingNews365-podcast, waarin we weer van alles bespreken. Natuurlijk de launch van de nieuwe Red Bull-bolide, maar ook het nieuwe contract van Norris. Kan hij nog overstappen naar Red Bull? Beluister de nieuwste RacingNews365-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk hieronder!

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull