Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Adrian Newey

Newey rekent niet op staartje na touché tussen Verstappen en Norris

Het incident tussen Max Verstappen en Lando Norris was tijdens de Grand Prix van Oostenrijk natuurlijk een veelbesproken onderwerp, maar volgens Red Bull Racing-ontwerper Adrian Newey is de kans groot dat de beide heren het allang hebben bijgelegd.

Newey
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De gemoederen liepen in Oostenrijk wel erg hoog op tijdens de strijd om de overwinning. Max Verstappen en Lando Norris raakten elkaar na een spannend gevecht, waardoor George Russell er uiteindelijk met de zege vandoor ging.

Verstappen kreeg uiteindelijk een tijdstraf van tien seconden voor zijn actie en daarmee leek de rust te zijn wedergekeerd, maar Norris stak na afloop van de race zijn woede niet onder stoelen of banken. Volgens Norris reed Verstappen 'roekeloos en wanhopig'. Verstappen hoopte vooral dat de twee vrienden het na het weekend fatsoenlijk uit konden praten.

Wat topontwerper Adrian Newey betreft is de kans groot dat de beide heren al met elkaar om de tafel hebben gezeten. In gesprek met Sky Sports benadrukt het meesterbrein van Red Bull dat Verstappen en Norris toch volwassen genoeg zijn om er snel over te praten. "Ik denk wel dat Max en Lando de boel al samen hebben uitgesproken."

"Het zijn twee fantastische jongens, dus ik weet zeker dat ze het onderling wel uit kunnen praten. Het was echt een situatie waarin iedereen wat lastig of eigenwijs was, maar ik wil verder niemand de schuld geven van wat er gebeurd is. Verstappen en Norris zijn allebei fantastische coureurs en ik weet zeker dat het allemaal weer goed zal komen", zo sluit Newey af.

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Dit weekend is Max Verstappen de favoriet voor de winst in Groot-Brittannië. Wint de Nederlander, dan betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Marko onthult gigantische schade aan auto Verstappen