Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nieuwe Formule 1-aanbieder Viaplay pakt groots uit bij start van nieuwe seizoen

Het Formule 1-seizoen 2022 gaat dit weekend van start met de Grand Prix van Bahrein. Liefst 23 races staan op de kalender en alle sessies zijn live te volgen bij Viaplay, dat F1 centraal heeft staan in haar programmering.

Liefhebbers van Formule 1 zijn bij Viaplay aan het juiste adres. De streamingsdienst heeft een zeer brede F1-programmering rondom alle Grands Prix én een exclusieve samenwerking met Max Verstappen. De Red Bull-coureur zal met regelmaat te zien en te horen zijn op Viaplay in de vorm van interviews en tijdens ‘Verstappen – Master of the track’, een 22-delige serie met de F1-coureur in de hoofdrol. In 22 afleveringen geeft hij de Viaplay-abonnees uitleg over alle circuits en neemt Verstappen je mee voor een ronde over de circuits. Max Verstappen: "Ik kijk vol enthousiasme uit naar de start van het nieuwe seizoen, waarin we hopelijk onze wereldtitel kunnen verdedigen. Ik denk dat de Viaplay-kijkers een heel spannend jaar mogen verwachten. Ze kunnen zich op elk raceweekend voorbereiden en wat baankennis opdoen door mij op de circuits te zien rijden. Het was erg leuk om de rondes te rijden op de simulator in het hoofdkwartier van Team Redline. Ik hoop dat iedereen zal genieten van alle Formule 1-actie."

Volop live Formule 1

Wil je geen seconde missen van het F1-seizoen? Dat kan, want Viaplay zendt de reguliere beelden uit van alle trainingen, kwalificaties en races. Maar dat is nog lang niet alles. Zo zullen er naast de bekende streams met pitlane-beelden, gemengde onboards en de driver-tracker, ook drie geselecteerde onboard streams beschikbaar zijn tijdens elke vrije training, kwalificatie en race. Ieder weekend kan de kijker elke seconde van Max Verstappen en Valtteri Bottas zien op een aparte Viaplay-stream. Daarnaast is er nog een derde onboard stream beschikbaar, die dit weekend toebehoort aan Lewis Hamilton. Bij zowel de onboard van Verstappen, de pitlane-beelden als de live timing is tevens het Nederlandse commentaar te horen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Hoe kijk je Formule 1 op Viaplay?

Viaplay kan je kijken op alle type devices. Via de Viaplay app stream je de F1 en andere programma’s op je TV, computer, mobiel of tablet. Profiteer nu van de Viaplay aanbieding en kijk dit weekend live de GP van Bahrein

Nieuwe Formule 1-programma’s

Vanzelfsprekend worden op zaterdag en zondag de kwalificatie en race voorzien van een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio in Hilversum, maar daarnaast worden de fans tijdens het GP-weekend getrakteerd op extra F1-programma’s op vrijdag- en maandagavond. Vrijdagavond zijn de Viaplay-analisten, aangevuld met experts uit de racewereld en presentatrice Amber Brantsen te zien tijdens het preview programma ‘F1 Shakedown’. Op maandag blikt Brantsen samen met speciale gasten terug op het GP-weekend in het programma ‘F1 Track Talk’. Heb je de racestart gemist of wil je de race later terugkijken? Geen enkel probleem, want tot 48 uur na afloop is de race in zijn geheel terug te kijken bij Viaplay.

Experts en bekende analisten

Viaplay wil de Formule 1 in Nederland naar een hoger niveau tillen door middel van een inhoudelijke programmering én kwalitatief Viaplay team. Alle sessies zullen, vanzelfsprekend, voorzien worden van Nederlands commentaar en ook alle shows vanuit de studio in Hilversum zijn in het Nederlands. Het team in Nederland bestaat uit presentatrice Amber Brantsen, pitreporter Stephane Kox en analisten Tom Coronel, Giedo van der Garde en Christijan Albers. Op het circuit wordt het commentaar live verzorgd door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Het Nederlandse team wordt verder aangevuld met experts Mika Hakkinen (F1 wereldkampioen van 1998 en 1999), David Coulthard (13 GP-zeges) en Tom Kristensen (9-voudig Le Mans winnaar). Ook Jos Verstappen zal met regelmaat zijn opwachting maken.

Viaplay biedt nog veel meer

Los van de Formule 1 is er volop sport te zien op Viaplay, waaronder de Duitse Bundesliga en het PDC Darts. Er wordt een mix aangeboden van premium en live content. Onder de noemer Viaplay Originals zijn eigen producties te zien, die aangevuld worden met internationale films en series en content voor kinderen. Kijk direct live Formule 1 en profiteer nu van de Viaplay aanbieding.

Viaplay
x
Coronel Coureur bevestigt carrièremove à la Max- en Jos Verstappen