Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Canada 2023

Nieuwe lengte en begintijd tweede training GP Canada na problemen

Vanwege een wel heel bijzondere reden werd er in de eerste vrije training bijna geen meter gereden. VT2 wordt daarom nu verlengd en vervroegd.

Perez Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
De eerste vrije training zorgde voor welgeteld 4 minuten aan spektakel. Daarna werd de rode vlag gezwaaid vanwege een stilstaande auto, maar de sessie kwam niet meer op gang. De wedstrijdleiding had namelijk geen camerabeelden meer door een storing. Omdat het vanuit het oogpunt van de veiligheid onmogelijk was om zo de sessie weer op gang te brengen, werd de rode vlag zo'n 56 minuten gezwaaid. Er kon niet op tijd een oplossing worden gevonden voor de problemen.

Nog voordat de training klaar was, kwam het bericht dat de tweede training verlengd zal worden. Deze begint nu om 22:30 uur Nederlandse tijd, in plaats van 23:00 uur, maar zal wel dezelfde eindtijd hebben. VT2 zal dus anderhalf uur in beslag nemen. Hopelijk blijft het droog...

Alle laatste updates lees je in onze liveblog.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst