Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Nieuwe Red Bull-racepakken moeten Verstappen en Perez tijdwinst opleveren

Red Bull heeft een deal gesloten met Sparco, één van 's werelds grootste leverancier van sportkleding. De nieuwe kledinglijn moet door gewichtsbesparing tijdwinst opleveren.

Perez Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Sparco gaat kleding leveren aan beide Red Bull-coureurs Max Verstappen en Sergio Perez, als ook aan de teamleden die op het circuit actief zijn. De overalls, schoenen, handschoenen en (brandwerend) ondergoed voldoen aan alle veiligheidseisen.

Het persbericht geeft aan dat er tijd gewonnen kan worden met de nieuwe kledinglijn, vanwege de toonaangevende manier waarop Sparco gewicht bespaard.

Christian Horner is om die reden zeer gelukkig met de deal: "Onze eerste prioriteit is altijd het waarborgen van de veiligheid van onze coureurs en het raceteam. Daarin is Sparco al meer dan vier decennia toonaangevend en we heten ze van harte welkom bij het team."

"Het feit dat de zoektocht naar meer veiligheid gepaard haat met de zoektocht naar meer tijdwinst en minder gewicht, toch bepalende waarden in autosport, maakt de samenwerking des te opwindender."

Ook interessant:

Krijgt Verstappen in De Vries een Nederlandse 'teamgenoot' binnen Red Bull?

De tijd heeft sinds de Formule 1 Grand Prix van Italië bepaald niet stilgestaan en al helemaal niet voor Nyck de Vries. Hij steelt de headlines en zoals het zich nu laat aanzien ook het AlphaTauri stoeltje voor 2023. Zou dat een goede move zijn voor de tweede Nederlander op de Formule 1-grid? Dit en meer bespreken coureur Tom Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

14 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen