Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris denkt het zijne van gezondheidsklachten Hamilton en Russell: "Dan iedereen"

Lando Norris heeft zich weinig onder de indruk getoond van de gezondheidsklachten van Lewis Hamilton en George Russell na de Formule 1 Grand Prix van Singapore.

Hamilton Russell Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton en George Russell misten na afloop van de Formule 1 Grand Prix van Singapore de media-verplichtingen. Mercedes legde uit dat dat kwam omdat de beide coureurs moesten herstellen van hun inspanningen. Later verklaarde teambaas Toto Wolff dat beide coureurs last hadden van oververhitting.

Als Lando Norris daar lucht van krijgt op het moment dat hij online aan het simracen is, laat hij duidelijk blijken hoe hij daarover denkt: "Wolff issues health update on Hamilton and Russell?", zo leest hij tijdens een stream van die simrace voor.

"F***cking hell, die race is zwaar voor iedereen. Waarom denken zij dat zij... Als zij door de warmte bevangen zijn, dan is iedereen dat."

Als een metgezel in de stream aangeeft dan ze misschien echt onwel waren en dat Norris onmogelijk de hele situatie kan kennen, murmelt hij nog: "Nee, en zij kennen mijn situatie niet."

Ook interessant:

Vloekende Verstappen zet F1 op scherp én op stelten

De Formule 1 was in rep en roer na de taakstraf voor Max Verstappen voor het gebruik van een vloekwoord. Iedereen vindt er wat van en vrijwel iedereen is op de hand van Verstappen. Voer voor discussie, een discussie die we ook in een kakelverse podcast 'gewoon' voortzetten.

Bekijk je de podcast liever op Youtube, dat kan hier!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Opnieuw gevoelige tik voor Red Bull: Hoofdstrateeg kiest voor concurrent