Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris kijkt uit naar Barcelona: "We gaan opnieuw voor de prijzen!"

Lando Norris is sinds zijn overwinning in Miami helemaal los en wil dat in Spanje graag voortzetten. De updates van McLaren lijken goed te werken en dus denkt de Brit ook in Spanje mee te kunnen doen om het eremetaal.

Norris race Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lando Norris en McLaren hebben zich de afgelopen weken opgewerkt tot één van de grootste concurrenten van Red Bull en Max Verstappen. Kan het team uit Woking in Spanje opnieuw meevechten om de overwinning? Volgens Norris zit dat er zeker in.

"Het is geweldig om terug te zijn in Europa, na een zeer succesvolle Grand Prix van Canada," zo vertelt Norris. "We waren opnieuw dichtbij de overwinning, maar ik ben blij dat we opnieuw een podium hebben gepakt en belangrijke punten voor het team hebben verzameld. Het is geweldig om vooraan het veld te zijn en te vechten voor overwinningen. Het geeft een goed gevoel voor de rest van het seizoen."

Toch houdt Norris nog een kleine slag om de arm, als het gaat over de kansen in Barcelona: "We weten dat we nog wat werk te doen hebben, om ervoor te zorgen dat we op regelmatige basis gaan winnen. Maar we komen dichterbij. Vorige week was ik bij het team in het MTC (McLaren Technology Centre, de thuisbasis van het team, red.) om ons samen voor te bereiden op het weekend in Barcelona. Ik vind het altijd leuk om naar Spanje te gaan. Er hangt daar altijd een goede sfeer en de stad is geweldig. 

"De baan heeft genoeg uitdagingen met een mooie mix van langzame en snelle bochten. Ik denk dat we in een goede positie zitten om onze prestaties te optimaliseren en alles uit de auto te halen. We gaan opnieuw voor de prijzen!"

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull zullen orde op zaken stellen in Spanje

Is Red Bull In Spanje als vanouds weer de gedoodverfde favoriet of zijn de problemen substantiëler van aard? Heeft Mercedes definitief de aansluiting gevonden? Het zijn vragen waarover de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zich buigen in onze kakelverse nieuwe Formule 1-podcast. Als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Marko neemt voorschot op F1-afscheid Verstappen