Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

Norris maakt zich geen illusies na tweede plek achter Verstappen

McLaren was de verrassing van de wintertest en ook tijdens de vrije training zag de auto er goed uit. Schijn bedriegt echter, denkt Lando Norris.

Norris Bahrein friday
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

Slechts Max Verstappen was vrijdagmiddag in de tweede vrije training in Bahrein sneller dan Lando Norris. Dat lijkt veelbelovend. De Brit is er echter niet van overtuigd dat het team die plek kan vasthouden, zegt hij ten overstaan van de media waaronder RacingNews365.

"We zagen er vandaag snel uit, maar het is vrij duidelijk wat er morgen gaat gebeuren", zegt Norris. "Zoals gewoonlijk zullen er weer vier auto's voor aan staan", zo doelt hij op Mercedes en Red Bull. "Daarachter zit alles dicht bij elkaar, al lagen we er vandaag iets voor. Maar dat komt ook doordat we iets meer onze hand hebben laten zien waarschijnlijk."

Qua auto hinkt de Brit op twee gedachten, legt hij cryptisch uit. "Ik voel mij goed in de auto. De auto voelt goed, maar niet op alle gebieden dus we moeten ons nog verbeteren. Als dat lukt dan ben ik gelukkiger. Mijn vertrouwen in de auto is nog niet wat het moet zijn, vooral in de medium- en hogesnelheidsbochten. Vorig jaar was het beter, maar andere dingen zijn juist weer beter dan vorig jaar."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"