Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris spreekt Verstappen tegen: "Max kan zeggen wat hij wil"

Na afloop van de Grand Prix van Italië zei Max Verstappen dat de beide wereldtitels niet realistisch zijn voor Red Bull. Rivaal Lando Norris moet erom lachen.

Norris Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De titelstrijd tussen Max Verstappen en Lando Norris begint inmiddels serieus los te barsten. McLaren heeft het momentum in handen, met als gevolg dat het verschil tussen Verstappen en Norris inmiddels is geslonken tot 62 punten. Verstappen riep na de dramatische Grand Prix van Italië dat de wereldtitels niet realistisch zijn voor Red Bull, maar Norris gaat daar niet in mee.

"Max kan zeggen wat hij wil", vertelt Norris tegenover onder meer RacingNews365. "Hij heeft nog steeds een voorsprong van ongeveer 60 punten. Het is niet makkelijk om dat in acht races goed te maken. Zelfs als ik iedere race win, wordt het heel lastig. Hij bevindt zich nog steeds in een betere positie en ik zou liever in zijn schoenen staan. En zodra Red Bull uitvindt wat er fout is gegaan en waar ze mee worstelen, is het een team waarvan ik verwacht dat ze binnen een paar races de problemen oplossen en sterk terugkomen."

Norris rekent zich dus nog niet rijk. "Max heeft misschien dat gevoel na één slechte race. Het is niet zo dat ze iedere race veel snelheid tekort komen. Italië was waarschijnlijk hun slechtste race, maar Max greep regelmatig nipt naast polepositions en overwinningen. Ik denk dat hij het zegt om zich iets beter te voelen."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull