Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris treurt niet na mislopen pole: "Zin in morgen!"

Lando Norris start de Grand Prix van Emilia-Romagna vanaf P3. De Brit kan daar wel mee leven.

Norris FP3 Imola
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De kersverse Grand Prix-winnaar was een van de topfavorieten om poleposition te pakken, maar de Brit moest zich uiteindelijk gewonnen geven tegenover Max Verstappen en teamgenoot Oscar Piastri.

Volgens Norris had er meer ingezeten, maar is hij toch tevreden met P3: "P3 is niet slecht. We konden allebei strijden voor poleposition, maar de verschillen zijn klein. Al met al is het een prima weekend voor ons tot nu toe. Ook Oscar en Max hebben het uitstekend gedaan. Het zit dicht bij elkaar, dus ik kan niet wachten op morgen."

Op de vraag of Norris op zondag opnieuw om de overwinning kan strijden, antwoordt de Brit lachend: "Ik moet er nog een beetje aan wennen! Maar we komen dichterbij."

"Het wordt morgen een mooie strijd en hopelijk wordt het leuk om naar te kijken. Ook in de auto is dit een leuke race, zeker nu het allemaal zo dicht bij elkaar zit. Wel zal veel afhangen van ronde één en de strategie en pitstops. Het zal niet makkelijk worden morgen," zo sluit Norris af.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training