Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris zet zich keer op keer schrap tegen Verstappen: "Dat is niet veranderd"

Lando Norris liep met zijn dominante zege in Singapore verder in op Max Verstappen. De Brit blijft geloven in een eerste wereldtitel.

Norris win Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lando Norris liet even zien waar hij toe in staat is in Singapore. De McLaren-coureur pakte op dominante wijze poleposition én de zege en schonk Max Verstappen zo geen kans. Het gevolg? Het verschil tussen Verstappen en Norris bedraagt 52 punten, een overbrugbaar gat in zes races. Norris gelooft zelf ook heilig in de titel en geeft in gesprek met Sky Sports een signaal af.

"Als team doen we het nu beter, want onze auto is sneller dan die van Red Bull", zo is Norris duidelijk. "Dat is een verdienste van het team. Ze leveren geweldig werk, zijn slimmer en ontwikkelen coolere zaken dan een mini-DRS. Ik werk me uit de naad om de titel te pakken, maar Max probeert ervoor te zorgen dat het niet gebeurt. Dus we zullen moeten afwachten."

Wanneer Norris de vraag krijgt of de titelstrijd doorgaat tot de laatste race, reageert hij wat vertwijfelder. "Ik hoop het. Ik moet nog veel punten goedmaken en dat zal niet makkelijk worden. Ik strijd tegen Max en Red Bull, de dominantste combinatie die we ooit hebben gezien in de Formule 1. Daar is niet per se verandering in gekomen, het is hetzelfde team en dezelfde coureur. Dus ik heb de zwaarste tegenstand die de Formule 1 ooit heeft gezien."

Scoort Ajax of Besiktas tijdens de wedstrijd? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Opnieuw gevoelige tik voor Red Bull: Hoofdstrateeg kiest voor concurrent