Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Alpine F1 Team

Ocon eenmalig aan de kant voor Doohan in Canada

Nadat Alpine op maandag bekend maakte eind 2024 afscheid te nemen van Esteban Ocon, werd op woensdag bekend dat de Fransman in Canada zijn bolide al eenmalig af zal moeten staan. Jack Doohan rijdt de eerste vrije training aldaar.

Doohan Alpine
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Jack Doohan neemt tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Canada plaats in de Alpine-bolide van Esteban Ocon. Hij maakt waardevolle meters voor de Franse equipe. Hij zou een voorname kandidaat zijn om de afzwaaiende Ocon per 2025 bij Alpine te vervangen.

Doohan heeft al de nodige vrijdagervaring. In zowel 2022 als 2023 reed hij de eerste vrije trainingen van de GP's van Mexico en Abu Dhabi.

Ook interessant:

Verstappen begon dit F1-seizoen als de grote favoriet. Een 4e wereldtitel zou eenvoudig worden gewonnen, zo dacht men. Maar hoe anders is dat nu? Coronel, Dimmers en Mosterdijk geven antwoord in de nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast.

Of als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training