Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Visa Cash App RB

Officieel: RB maakt vervanger Ricciardo bekend

Liam Lawson wordt de vervanger van de ontslagen Daniel Ricciardo bij Visa Cash App RB. Het is een beslissing die al weken in de lucht hing, maar nu ook daadwerkelijk door het team is bevestigd.

SI202405020041
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten zal Visa Cash App RB met een nieuwe coureur aan het weekend beginnen. Eerder maakte Red Bull al bekend dat Daniel Ricciardo per direct aan de kant is gezet.

Nu maakt RB ook de vervanger bekend. Toptalent Liam Lawson mag vanaf de GP in Austin zijn kunsten vertonen bij het opleidingsteam van Red Bull. De Nieuw-Zeelander mocht vorig jaar ook al eens ruiken aan het echte werk, toen hij als vervanger van de geblesseerde Daniel Ricciardo vijf Grands Prix reed. Nu krijgt hij zes races de kans om te laten zien wat hij waard is. 

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB