Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Optimistische Verstappen tempert verwachtingen rond Red Bull-updates

Max Verstappen eindigde op de vijfde plaats in de representatieve tweede vrije training voor de Grand Prix van Spanje. Geen geweldig resultaat, maar de Nederlander is toch optimistisch.

Verstappen FP2 Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De eerste vrije training voor de Grand Prix van Spanje verliep goed voor Max Verstappen met een tweede plaats, maar in de tweede vrije training ging het moeizamer. De Nederlander klaagde over de balans en moest het met de vijfde plaats doen. Vooral in de tweede sector verloor Verstappen veel tijd ten opzichte van Lewis Hamilton en Lando Norris, maar zorgen zijn er niet, vertelt hij na afloop.

"We hebben verschillende setups uitgeprobeerd in de eerste en tweede vrije training", vertelt Verstappen bij Sky Sports. "Je probeert wat dingen te finetunen, maar over het algemeen was het een normale dag zonder problemen. Daar hoopten we op en nu gaat het erom dat we de auto nog wat verbeteren. Dat is echter vrij normaal."

En hoe voelden de updates aan de RB20 aan? Verstappen tempert de verwachtingen. "Ze zijn zeer klein, het is niets groots. Tot nu toe voelt het allemaal vrij normaal en goed aan."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Spanje 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Oostenrijk. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen glashelder over Red Bull-toekomst: "Dat zegt al genoeg!"