Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez in de wolken met nieuw Red Bull-contract: "Wil hier mijn F1-carrière beëindigen"

Sergio Perez rijdt ook in 2025 en 2026 voor Red Bull en ging in Canada voor het eerst uitgebreider in op dat nieuws. De Mexicaan geeft toe dat hij zijn Formule 1-carrière bij het team wil beëindigen.

Perez Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen weet inmiddels dat Sergio Perez nog minimaal twee jaar zijn teamgenoot blijft bij Red Bull. Perez zette een handtekening onder een nieuw contract en krijgt zo ondanks zijn wisselvallige prestaties in de laatste races toch zekerheid. De coureur begon goed aan het seizoen, maar zakte verder weg naarmate Ferrari en McLaren Red Bull vaker gingen uitdagen. Het team houdt desondanks het vertrouwen in Perez, die uiteraard heel blij reageert tijdens de persconferentie in Canada.

"Red Bull is een team dat alles van je vergt", vertelt Perez tegenover onder meer RacingNews365. "Sinds ik voor het team rijd, merk ik hoe intens alles is op en naast het circuit. Het is een uitdaging die je nergens anders vindt, dus toen ik voor het eerst tekende, was ik bereid om mijn volle 100% te geven. Ik ben nu natuurlijk al een paar jaar onderdeel van het team, waardoor het ook een stuk makkelijker is om tot een overeenkomst te komen."

De 34-jarige Mexicaan weet het inmiddels ook zeker: hij wil zijn carrière bij Red Bull afsluiten. "Je praat altijd met verschillende teams en er waren andere opties, maar Red Bull was plan A, B en C. Ik wil mijn F1-carrière hier afsluiten. Het team heeft me zoveel geschonken in mijn carrière en ik ben heel erg blij. Ik ga tot mijn allerlaatste ronde alles geven voor dit team."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Canada 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training