Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez zeer tevreden over 'veelbelovende' start: "We doen zeker mee!"

Sergio Perez werkte een zeer sterke dag af in Azerbeidzjan. De Mexicaan eindigde op de tweede plaats in de tweede vrije training en denkt dat Red Bull om poleposition kan strijden.

Perez Baku FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sergio Perez en het stratencircuit in Bakoe: het blijft een fijne combinatie. De Mexicaan won vorig jaar de race en voelde zich nu ook weer thuis. Perez eindigde op de tweede plaats in de tweede vrije training en moest maar zes duizendsten toegeven op Charles Leclerc. Het leidt tot een tevreden reactie van de Red Bull-coureur.

"Het was absoluut een goede, solide dag", vertelt Perez tegenover F1TV. "We boekten veel progressie tussen de eerste en tweede vrije training, dus we moeten ervoor zorgen dat we vanaf dit punt verder bouwen. Ik denk dat we zeker mee kunnen doen op de zaterdag."

Perez had ook weinig last van de recente balansproblemen. "Ik denk dat we de goede kant op gaan. We merken dat we de auto steeds beter kunnen afstellen. Er is nog een lange weg te gaan, maar het is veelbelovend wat we tot nu toe hebben gezien. Ik denk dat er echt van alles kan gebeuren in de kwalificatie, dus we moeten gewoon ons hoofd erbij houden en hopelijk een paar goede ronden neerzetten. We hebben er maar één nodig in Q3!"

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull