Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
MotoGP

Pitbrand in MotoGP-paddock loopt met sisser af op Motegi

Het was even schrikken in de MotoGP-paddock op het circuit van Motegi. Een pitbrand raakte twee teams, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Marc VDS
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Marc VDS

De pitbrand ontstond toen bij het team Marc VDS een starten ontplofte die op dat moment werd opgeladen. Aprilia en Suzuki handelde snel, waardoor een grote brand voorkomen kon worden, waarna de brandweer van het Japanse circuit het bluswerk overnam.

Door tapijten in de garages ontstond er flink wat rookontwikkeling, onder andere bij Aprilia. Wat de precies schade is, is onduidelijk, maar het lijkt erop dat alle motorfietsen onbeschadigd zijn gebleven. Belangrijker nog: Marc VDS maakte vroeg in de Nederlandse middag bekend dat er gelukkig niemand gewond was geraakt.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen