Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Aston Martin

Racing Point-eigenaar bevestigt nieuwe teamnaam voor 2021

Racing Point gaat vanaf volgend seizoen verder onder de naam 'Aston Martin F1 Team'. Teameigenaar Lawrence heeft bevestigd dat de teamtransformatie doorgaat.

Aan het begin van dit jaar werd duidelijk dat Lawrence Stroll zich met een consortium van geldschieters had ingekocht bij het noodlijdende Aston Martin, wat de weg vrij maakte om zijn Racing Point-team vanaf 2021 om te dopen tot een Aston Martin-fabrieksteam.

Het proces om alles voor die transformatie in gereedheid te brengen is nu afgerond. In 2021 zal het team verder gaan als 'Aston Martin F1 Team'. Het uitstellen van de ingrijpende reglementswijzigingen en de onzekerheden die gepaard gaan met het coronavirus doen daar niets aan af.

"Ik moet zeggen dat dit proces veel van me heeft gevraagd en dat het de nodige slapeloze nachten heeft gekost, maar tegelijkertijd waren de afgelopen maanden super enerverend. Het is één van meest opwindende deals waar ik ook deel van uit heb gemaakt", aldus Stroll.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Aston Martin

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Eerste vrije training Grand Prix van Spanje