Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2021

RacingNews365 gaat internationaal met Engelstalige website

RacingNews365 viert vandaag een enorme mijlpaal. Vandaag lanceren we RacingNews365.com, hét nieuwe thuis voor Engelstalige Formule 1-fans!

Wat in 2015 als een ambitieus project op een zolderkamer begon, groeide in slechts vijf jaar uit tot de grootste Formule 1-website van Nederland. RacingNews365 veroverde ons eigen land, veranderde het Nederlandse F1-landschap en beschikt over een grote fanschare. In de afgelopen jaren sleepte het Nederlandse platform meerdere aansprekende prijzen in de wacht.

De afgelopen jaren hebben wij onszelf razendsnel doorontwikkeld en inmiddels is RacingNews365 het toonaangevende platform in Nederland. Met een professioneel team van journalisten zorgen we voor kwalitatieve content, exclusieve interviews en analyses. En we mogen natuurlijk onze eigen F1-podcast niet vergeten met 700.000 luisteraars in 2020.

RacingNews365 is daarnaast, als een van de weinige Nederlandse platformen, aanwezig bij de Formule 1 Grands Prix en andere grote evenementen. Onze bezoekers krijgen hierdoor betrouwbare en exclusieve content. Door ons netwerk en de uitstekende relatie met F1-teams wisten we ook al diverse scoops op onze naam te schrijven. De Nederlandse fans wisten ons in de afgelopen jaren massaal te vinden, waarvoor we jullie allemaal dankbaar zijn.

Nu is het tijd om de rest van de wereld te 'veroveren'. Of beter gezegd, te laten genieten van hetgeen dat RacingNews365 te bieden heeft. Vandaag (18 januari) is de lancering van RacingNews365.com, het platform voor de Engelstalige racefans. Een platform dat op dezelfde wijze gerund zal worden als de Nederlandse versie, met professionele Engelstalige journalisten. Hierdoor kunnen de F1-fans wereldwijd nu ook het laatste nieuws als eerste lezen op dit vertrouwde platform.

Wat verandert er voor de Nederlandse fans?
Een terechte vraag. In de basis niets, want Racingnews365.nl blijft gewoon hetzelfde. Het voordeel voor de Nederlandse fans is dat we er nog meer journalistieke power bij krijgen, wat betekent dat er nog meer exclusieve content te lezen zal zijn op de Nederlandse site!

Daarnaast komen er nog diverse vernieuwingen op het Nederlandse platform. Een voorproefje zie je in de onderstaande video.

Namens het Nederlandse team van RacingNews365.nl danken we jullie voor de steun van de afgelopen jaren. Zonder jullie steun zouden deze mooie stappen niet mogelijk zijn geweest. Neem gerust een kijkje op Engelse versie en nodig gerust je internationale racevrienden uit. Om te switchen naar de Engelstalige website kan je bovenaan de website makkelijk van 'NL' naar 'EN' veranderen.

Bekijk de launch-video van onze nieuwe website hieronder. Verschijnt de video op mobiel niet, klik dan even op het witvenster.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull