Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

 • Altijd meepraten over de Formule 1
 • Kans maken op toffe prijzen
 • Advertentievrije site (Plus)
 • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
 • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2023

Profiteer nu van RacingNews365 Plus en RN365 Premium

RacingNews365, het grootste F1-platform van Nederland, introduceert twee membership-modellen voor de echte racefans. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om nog meer te genieten van je favoriete racewebsite.

RacingNews365 is al jaren de toonaangevende F1-site met het laatste nieuws, exclusieve interviews, scoops en nog veel meer. Word nu RN365-member en haal nog meer uit jouw favoriete F1-site. Zo kan je kiezen voor RN365 Plus, waarmee je geniet van een advertentievrije website. Daarnaast profiteer je van mooie kortingen en aanbiedingen van onze partners.

RacingNews365 Premium

Met RacingNews365 Premium beleef je jouw favoriete F1-site als nooit te voren. De ultieme Formule 1-ervaring!

Advertentievrij op je laptop of computer én je hebt de beschikking over de speciale RacingNews365 app. Deze app kan je ook volledig aanpassen aan jouw voorkeuren. Denk hierbij aan het aan- en uitzetten van notificaties voor breaking news of het instellen van herinneringen voor F1-races.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Vanzelfsprekend is alle content die we produceren voor jou toegankelijk zonder advertenties
 • Je krijgt toegang tot exclusieve content
 • Nieuwsupdates vanaf het circuit tijdens het GP-weekend
 • Minimaal 1 keer per maand een exclusieve podcast met een prominent uit de F1-wereld, te beluisteren via de app en/of te bekijken middels video
 • Korting bij onze partners! Daarover snel meer!
 • Automatisch deelname aan toffe win acties
 • En nog veel meer!

De komende maanden gaan we onze app en services steeds verder uitbreiden. Daarover snel meer!

In de eerste week van januari volgt tevens de eerste exclusieve podcast voor jou als RacingNews365 Premium member. We spreken uitgebreid met Ramon Drost, de Nederlander die bij het team van Alpine aan de auto's van Fernando Alonso én Esteban Ocon sleutelde en de hele wereld over reisde als onderdeel van het F1-team.

Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

Content blijft altijd gratis

Verandert er iets voor mensen zonder plus of premium? Nee! De reguliere artikelen, interviews en andere content op de site blijven gewoon toegankelijk. Plus en premium zijn extra mogelijkheden bovenop de huidige functionaliteiten van de site.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen